Ειδικές τιμές για ομάδες συλλόγους κ Ακαδημίες , τηλεφωνήστε μας για προσφορά!

Καλέστε μας : 210 9237961 facebook

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα. Σε περίπτωση που απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η εταιρία έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεων  της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή.

 

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις σε έναν από τους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

Εθνική τράπεζα: IBAN: GR9001101110000011100159547, Δικαιούχος ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ
Eurobank: IBAN: GR5302605230000370200133994, Δικαιούχος ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ligasport.gr, παρέχουν στους πελάτες μας την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, καθώς και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard & Maestro, εντελώς δωρεάν. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας e-commerce της Εθνικής τράπεζας, με απόλυτη ασφάλεια.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από τον χώρο μας, έχετε την δυνατότητα χρήσης των καρτών σας κατά την παραλαβή.

Εφόσον ο πελάτης θέλει τιμολόγιο και συγχρόνως να το εξοφλήσει με κάρτα, βάσει νόμου, η κάρτα που θα χρησιμοποιήσει πρέπει να είναι εταιρική.