Ειδικές τιμές για ομάδες συλλόγους κ Ακαδημίες , τηλεφωνήστε μας για προσφορά!

Καλέστε μας : 210 9237961 facebook

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η Zeus ντύνει τους θεούς. Ενας από αυτούς είναι ο Απόλλωνας. Η θρυλική ομάδα της Σμύρνης λάμπει και αυτή με την οικογένεια της LigaSport. Με τη φινέτσα της διάσημης Zeus να ξεχωρίζει στις εμφανίσεις η «ελαφρά ταξιαρχία» άνοιξε με όνειρα χίλια την αυλαία για τη νέα χρονιά. Με το θαλασσί για τους παίκτες και το μπλε για το προπονητικό τιμ να δίνουν άλλο αέρα ο Απόλλωνας μπαίνει με άλλο αέρα στο γήπεδο. Σύντομα και η επίσημη εμφάνιση, πάντα με την υπογραφή της Zeus και τη σφραγίδα της LigaSport. Καλή αρχή!

 

Η Liga-Sport που αντιπροσωπεύει τη ZEUS SPORTστην Ελλάδα και εργάστηκε για την ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας, τόνισε: «Η LIGA SPORT συνοδοιπόρος σε ταξίδι με όνειρα και φιλοδοξίες, εύχεται στην ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού να συναντήσει το λιμάνι της καταξίωσης και με την δύναμη του Tίτορμου, να γίνουν τα όνειρα των χιλιάδων φιλάθλων της πραγματικότητα. ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟΡΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ .!!

ΠΑΟΚ κ Zeus μαζι για το 2019 με μια εμφάνιση που θα αφήσει εποχή στο χώρο του βόλεϊ..Η LIGA sport ευχαριστεί την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε

 

Νέα εποχή , Νέα Σαλαμίνα .! Η zeus ντύνει τους θεούς 
Με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον ..!